Leasing

/ /

FLEXLEASING MED TRYGHED

Gennem vores meget pålidelig samarbejdspartner AL-Finans, har vi mulighed for at tilbyde FLEXLEASING til både erhverv og private på markedets bedste vilkår.

Der kører allerede mange biler på dee danske veje som er flexleasede. Likviditetsmæssigt er leasing bedre end køb da det er leasingselskabet stiller likviditet til rådighed.

Hos RH Biler ApS har du mulighed for at besigtige bilen, booke en prøvetur og evt. få en fornemmelse af bilen, da alle vores biler holder på pladsen og ikke et sted hos en tysk forhandler.

 

En leasingaftale igennem RH Biler ApS giver din virksomhed mange fordele:

Leasingselskabet stiller likviditet til rådighed, så man ikke selv skal have bundet kapital i bile. Førstegangsydelse og den månedlig ydelse samt en del af momsen kan trækkes fra. Der er mulighed for at vælge en lav udbetaling og i nogle tilfælde, vil det være muligt med kr. 0 i udbetaling.

Vælg mellem finansiel eller operationel leasing, afhængig af dit krav til den økonomisk risiko. Du har mulighed for at tilvælge serviceaftale, dækaftale, forsikring samt vejhjælp. 

 

Er du privatperson vælger du blot bilen, resten klarer vi. Du skal ikke have bundet stor kapital i bilen ligesom du skal ikke tænke på værditab. Når du er færdig med din leasingskontrakt afleverer du blot bilen, og så har du mulighed for at lave en ny kontrakt med en ny bil.

 

Leasing med tryghed og fordelagtige økonomiske aftaler i samarbejde med RH Biler ApS og AL-Finans.

For mere info Kontakt RH Biler ApS på 25 34 93 55 eller info@rhbiler.dk