Importer bil fra udlandet

/ /

Der er mange gode grunde til at kigge mod udlandet, når du skal have en ny bil. Vi er specialister i at finde de helt rigtige biler til vores kunder. Det kan oftest godt betale sig at importere en bil fra udlandet, da man oftest får meget mere udstyr og et lavere km. tal for de samme penge, som hvis man valgte en ren dansk bil.

Vi lytter til vores kunder, vi lytter til dine ønsker, og afdækker dit behov og ud fra dine informationer, finder vi den helt rigtige bil. Inden vi importerer bilen, får du som kunde, mulighed for at godkende den pågældende bil, og du får oplyst den nøjagtige pris på bilen på gaden i Danmark inklusiv moms og afgifter samt nummerplader.

Vi sørger for at toldsyne bilen samt afgiftbehandling. I de fleste tilfælde, fra man har godkendt en bil til man er ud at køre, tager det maks en uge. Vi leverer bilen fuldt klargjort både mekanisk og kosmetisk.

Som vi tidligere har nævnt her på vores hjemmeside, er der ikke grund til at nøjes med en bil, når man kan få den helt rigtige bil ved at tage kontakt til os, og lade os hjælpe med hele processen - fra rådgivning til der holder den helt rigtige bil i din indkørsel.

Du bestemmer selv om du vil købe bilen kontant, finansiere den igennem os eller erhverv/privatlease bilen.

 

For mere information kontakt RH Biler ApS på tlf. 25 34 93 55 eller info@rhbiler.dk